Dit is HB Adviesbureau

HB Adviesbureau is een dynamisch en veelzijdig landschaps-, advies- en ingenieursbureau. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Alkmaar ontwerpen, engineeren en adviseren we over de duurzame leefomgeving voor nu én later. Wij zetten onze brede kennis en expertise in bij ieder project waardoor het resultaat beter is dan verwacht. Onze medewerkers zijn trots op hun eigen werk. Plezier hebben in je werk, in de samenwerking met collega’s, opdrachtgevers en samenwerkingspartners is voor ons een absolute must. Daarom vieren we successen en investeren we in persoonlijke ontwikkeling via onze eigen HB Academy.

Contact met HB Adviesbureau
Onze front office medewerker Joyce Dekker staat u graag te woord. Ze schakelt u moeiteloos door naar de juiste expert om uw vraag te beantwoorden.
Onze front office is te bereiken via telefoonnummer 088-4730600.

Kantoor Amsterdam
Ons ruime en frisse kantoor in Amsterdam is gevestigd op IJburg. De grote ramen geven rechtsreeks zicht op de gezellige haven van IJburg. Vanuit deze vestiging werken onze collega’s aan mooie projecten in de omgeving.

HB – Amsterdam
Krijn Taconiskade 412
1087 HW Amsterdam

Kantoor Alkmaar
Tussen de enorme kantoorpanden langs de ring van Alkmaar bevindt zich een iets minder groot kantoorpand met een bijenvolk op het dak. Hier is HB Adviesbureau Alkmaar gevestigd. Bij binnenkomst ontvangt u altijd een vrolijke goedemorgen van Joyce.

HB – Alkmaar
Comeniusstraat 7
1817 MS Alkmaar

De mensen van HB
Bij HB Adviesbureau werken meer dan 80 experts op het gebied van klimaat, civiele techniek, bodem, milieu, landschapsontwerp, water en sport. We hebben alle kennis in huis om een opdrachtgever compleet te ontzorgen. Van onze integrale aanpak profiteren niet alleen de projecten die we uitvoeren, ook onze collega’s worden blij van deze manier van werken. Onze collega Claudia (recruiter) over de mensen bij HB: “Bij HB Adviesbureau voelen de medewerkers zich thuis in een dynamische werkomgeving, waarbij iedereen vanuit zijn eigen expertise bijdraagt aan een duurzame toekomst. Als onderdeel van GP Groot combineren we de voordelen van een grote organisatie met het familiegevoel van een kleiner bedrijf”.

Naar de website van HB Adviesbureau